Twisted Picnic!

Jag älskar Picnic! Det är så himla mysigt att sätta sig på en filt på en mysig plats, dricka lite gott, äta lite gott… det spelar egentligen ingen roll vad man äter och dricker för allt blir gott av bara stämningen (nästan).
🙂
Därför blev jag så glad när Story Relations bjöd in till en ”Twisted Picnic” i förra veckan och där var det ingen liten picnic för vi kom till en stor lokal som var fylld av härligheter där vi fick gå runt och mumsa på allt hur mycket vi ville!


plats fanns bl.a. Jonas Lundgren som bjöd oss på 4 olika fantastiska
rätter. Han är mest känd från sitt deltagande i Kockarnas Kamp. Han
brinner för att resa runt i världen och leta råvaror till bl.a. hans
restaurang Jonas.  För några veckor sedan började han med ett nytt
projket,
nämligen Jonas träningsmat och kommer att göra färdiga matkassar med god och nyttig träningsmat. Dessa matkassar kan man beställa genom Svarta lådan.

Annas Pepparkakor bjöd på sina nya pepparkakor med Cappucino smak. Great Earth, bjöd på god smoothie som innehöll endast naturliga råvaror, en underbar blåbärscheesecake och en tårta från Gott! by Malin som var både glutenfria och sockerfria, Enjoy Wine bjöd på vitt vin ur smarta picnic förpackningar, vinet var friskt och gott så det kommer jag nog ha med på nästa picnic. Virtuous Vodka är gjord på ekologisk råg och smaksatt med ekologiska ingredienser och de blandade goda drinkar till oss och till dem åt vi chips från Kettle Chips. Kaffe och kakor från Lotus Biscoff och Ebba Von Sydow var där med sin nya kokbok som hon skrivit tillsammans med sin syster, deras motto ”Mer fest – mindre stress” gillar jag 🙂

Vi fick även smaka på underbart Irlänskt kött från Irish Food Board som var så mört så att det smälte i munnen. Fick även en Svensk färsk potatis med smör på, finns det något godare? 🙂

Kram Annelie