Tur att jag inte har en svartsjuk man!

Nu har svärmor åkt hem, Jocke jobbar och barnen är på dagis/skola igen, tillbaka till verkligheten! Vi har haft en fantastisk helg tillsammans och jag har verkligen varit ledig! Anledningen till att svärmor kom upp var ju dels att jag och Jocke var på dejt i tisdags där vi var till Cirkus och såg countrystjärnan Brad Paisley. Jag gillar verkligen Brad och vi hade t.o.m. en av hans låtar på vårt bröllop. Så jag blev verkligen glad när Jocke överraskade mig med två VIP biljetter med de två bästa platserna på hela Cirkus då vi satt på egen balkong framför första raden! Det kändes som om jag hade ögonkontakt med Brad hela konserten och att han bara sjöng till mig 😉 Så synd att jag bara hade mobilkameran och bilderna blev kassa 🙁

Här ser ni ju själva att han vinkar till just mig 😉

Ha ha.. tur att jag inte har en svartsjuk man 😉

Sen var det ju även meningen att jag skulle ner till Ullared på en bloggresa men den blev tyvärr inställd rätt sent så jag blev helt plötsligt ledig fredag och lördag vilket var superskönt och jag fick verkligen kvalitétstid med barnen och svärmor och förutom att vi hade en rolig dag i Bålsta på Åbergs Museum som ni sett ett inlägg om tidigare så hade vi även en mysig dag i Hagaparken. Inlägg om det kommer snart då jag precis fick ett samtal från skolan att jag måste hämta Smilla hos skolsköterskan för hon gjort illa sig 🙁

Kram Annelie