Tips på fina och hållbara snittblommor

Idag är det onsdag och pappa kommer snart och ska sova här till imorgon eftersom han ska till läkaren imorgon bitti. Han behöver en specialistläkare som bara finns här i Stockholm så därför brukar han komma dagen innan så hinner han dels umgås med oss lite och dels så slipper han åka så himla tidigt från Hudiksvall samma dag som behandlingen är.

Ikväll har Max fotbollsträning och Smilla ska på sova-över-kalas hos sin klasskompis. Skolan är stängd imorgon och på fredag har vi tagit ledigt så imorgon åker vi upp till stugan för att dels ska jag och Jocke passa på att jobba där uppe och dels så ska vi stänga stugan för säsongen. Ska bli härligt med långhelg och killarna ser verkligen fram emot att fiska lite innan det är dags att dra upp båten på land. 

För över en vecka sen köpte jag fina afrikanska Spindel Protea på Ica Maxi och de står sig lika fina än! Så roligt när man ”hittar” nya blommor som håller länge och de lyser upp så fint här hemma. Jag fick även tipset att jag kan spraya hårspray på dem och låta dem torka så håller de sig fina i all evighet 🙂

Kram Annelie