Testagram – Om ni gillar att prova nya produkter!

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter för endast 99 kr/box. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil. När du känner dig nöjd kan du pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.
Det här var min första box från Testagram och den innehöll:

Comfort sköljmedel med en underbar doft av Kaprifol och Sandelträd. Doften är framtagen av parfymexperter och sköljmedlet gör din tvätt oemotståndligt mjuk, fräsch och väldoftande.
Läkerol DentaFresh är en nytt funktionellt koncept med uppfräschande pastiller som smakar gott och hjälper till att hålla tänderna starka. Unikt är den höga halten av xylitol som finns i pastillerna, vilket bidrar till att neutralisera syraattacken i munnen och stärka tändernas emalj.
– Mörsjö Deli Nachos är ett Jämtländskt Nachos. Krispiga tunnbrödchips med smak av paprika, oregano och chilipeppar. Goda till Tacos, ostbrickan eller bara som tilltugg!
– Risenta Havremjöl produceras direkt från havrekärnan utan att ta bort någon del av skalet vilket gör det till 100% fullkorn. Så inga vitaminer eller mineraler har tagits bort i processen utan allt finns bevarat i mjölet. Havremjöl är ett smakrikt mjöl som påminner om vete i konsistensen.
– Superfruit RAW protein Bars är boostade superfoods! 100% naturliga, ekologiska och vegan. Perfekta efter träning eller som mellanmål när du är på språng.
– Twinings Söderte är ett ljuvligt svart te, smaksatt med bär, vanilj och blommor. Förpackningen är modern och stilren med klicklock och slutna kuvert som bibehåller kvalitet och fräschör i tepåsen.
– Viva Lakrits Kristaller från Malaco. En krämig och mjuk sötlakritskola som passar perfekt till vardagsmyset.

Jag uppskattade allt i denna box och nu är jag väldigt nyfiken på vad som kommer i nästa!

#testagramS

Kram Annelie