Testagram – Januari

Nu är det dags att visa er vad innehållet i senaste Testagram är och om du blir sugen att prova en prenumeration så får du nu 20% rabatt på första boxen om du registrerar dig med koden TESTAGRAM2018! Ordinarie pris är 99 kr och det är ingen uppsägningstid så om du vill börja med att bara testa en låda så går det utmärkt, eller kanske du vill ge bort en i present till någon som gillar att testa produkter?

På något sätt är det alltid godiset som försvinner först ur lådan och så var det även denna gång, Haribos klassiska persikor gick åt alldeles för snabbt! Mums!

Nya utvalda Snackers är ugnsbakade små spröda kex som varsamt kryddats. Så goda att äta som de är men funkade även utmärkt till lite ost. Blir utmärkt på ostbrickan till helgen!

Dessa proteinbars…. är det bara jag som inte gillar dem? Men Jocke blir lika tacksam varje gång och tycker att de är perfekta att äta som mellanmål på jobbet. Han gav tummen upp för både Maxim Protein Bar och Nutrilett Smooth caramel toffee.

Dove men+care anti dandruff shampoo är ett shampoo som rengör håret och motverkar mjäll, det är berikat med koffein och zink. Denna hamnade också tacksamt hos Jocke. Dove antiperspirant roll on vårdar våra armhålor och ger skydd mot svett och lukt i upp till 48 timmar. Zendium Biogum är en tandkräm som ger dig ett naturligt skydd för munnen. Skummar milt utan SLS skummedel och har en smak av mild pepparmint och grönt te.

Sen följde det även med en ”hemlig” produkt i lådan och det visade sig vara en asiatisk kryddmix, Thai Wok från Santa Maria. Dessa kryddmixer går alltid hem i vårt kök då vi säkert äter thaimat minst en gång i veckan och hela familjen älskar det.
Kram Annelie