Testagram – Höstboxen är här!

Nu ska jag visa er hur månadens Testagram ser ut och om du också vill registrera en prenumeration så fyll i din personliga profil här: https://prenumerera.testagram.se/ om du registrerar dig senast den 11 oktober så garanterar de att denna oktoberbox landar hos dig kring den 20:e. Boxarnas värde ligger alltid på minst 150-250 kr.

Bonaqua i smaken mango/acai är lite för söt för min smak men jag tror säkert att den kommer att gillas av många, själv föredrar jag helst vatten med citrussmak. Jules Destrooper är Belgiska lyxkakor från 1886 gjord på krämigt smör, färska ägg, mjöl och noga utvalt socker. 100% naturliga och utan konserveringsmedel. Väldigt goda tycker både vi vuxna och barn så dessa kommer nog inhandlas fler gånger!

Grumme diskmedel med en härlig havsdoft! Har väldigt bra effekt i både hårt och mjukt vatten, snäll mot både miljön och vår hud.

Mjuka kryptoniter i colasmak! Surt, salt och cola i en perfekt smakkombination. 

The Humble CO är en naturlig tandkräm med flour för vuxna och utvecklad av tandläkare.  Tandkrämen är vegansk och snäll mot miljön och om du köper deras produkter är du även med och bidrar till behovet av munvård över hela världen.

Láterlier – Nestle Premium Choklad i smakerna tranbär och russin. Lyxiga chokladkakor där en stor del är fyllda med hela bär och nötter. Gillar man bär och nötter i choklad så gillar man detta, jag personligen föredrar ”ren” choklad.

Santa Maria Chicken Thai Wok är en mediumstark asiatisk kryddmix för wok med smak av ingefära, vitlök, koriander och citrongräs. Tillagas med kyckling och grönsaker och serveras med ris och sweet chilisås. Så himla god!!!

Kram Annelie