Trångsund

Idag har jag varit på en fantastisk pressträff hos företaget Lush. Älskar deras produkter och jag skulle kunna handla ihjäl mig inne i deras affär på Götgatan. Idag fick vi även göra vår egen väldoftande tvål där, så kul och lyxigt! Ska skriva mer om det imorgon och förhoppningsvis då också klura ut hur jag ska kunna lägga ut bilder här på bloggen. Har hittat ett sätt men det kostar pengar!? Ska det verkligen kosta pengar att blogga? I så fall kanske jag äntligen ska ta tag i att flytta min blogg till Loppi nu en gång för alla.

Jag har skjutsat min familj till simskolan och jag sitter just nu i Trångsunds centrum ensam och äter sushi. Om en halvtimme ska jag leta mig dit jag ska ha kvällens visning. Första gången jag är i Trångsund så det är lite kul, det är också bra med mitt jobb att jag får komma till ställen jag aldrig annars skulle ha anledning att åka till. Tyvärr är det regnigt, grått, mörkt och trist så man ser inte så mycket.

Kram Annelie

2 Comments

Comments are closed.