I helgen när mina svärföräldrar var här så bjöd vi på stekt sej med remouladsås. En väldigt god maträtt som dessutom var väldigt enkel och snabb att tillaga! Jag fick känslan av att det är en väldigt ”vuxen” rätt och det var första gången i mitt liv som jag gjorde egen remouladsås och hade ingen aning om att det var så enkelt!
Stekt sej med remouladsås:
4 personer
Koka och skala 900 gram fast potatis.
Remouladsås:
1 förpackning pickles (Låt rinna av ordentligt och hacka den)
2 dl crème fraiche
Rör ihop allt tillsammans och krydda med salt och peppar.
Fisk:
600 g sejfilé (det går även utmärkt med annan vit fisk, te.x. torsk).
Stek fisken i matfett på svag värme i ca 3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
Servera fisken med potatis, remouladsås och sallad.
Denna matkasse kommer från ICA Kvantum Mall of Scandinavia och vi har testat en 5-dagars familjekasse. ICAs Matkasse beställer man på deras hemsida och hämtar i butiken eller fyll i ditt postnummer och kolla om du kan få hemleverans. Kassarna innehåller färdiga recept och råvaror för goda, näringsrika och varierade middagar och det finns 4 olika kassar att välja på.
Stekt Sej med Remouladsås – ICAs Matkasse
Kram Annelie