Star PR – Event

Ännu en dag med ett roligt event! Det bästa med det här eventet var att man fick ta med barnen till Stars barnpressdag! De bjöd på pannkakor, godis, russin, jordgubbar och saft. Barnen frossade som aldrig förr samtidigt som de sprang runt och lekte med allt roligt som fanns på plats.

Simba Dickie Group som gör Bobby car, var på plats och berättade att Bobby Car fyller 40 år med sin klassiska röda sparkbil. Sedan starten i
1972 har över 17 miljoner Bobby Cars sålts runt om i världen! Nu har de även Sverigestripat en blå bil och namngett den till Estelle och självklart kommer prinsessan Estelle att få sin egen bil att köra runt på hemma på Haga.

Simba Dickie Group har även tillverkat en ny serie som heter ”Eco Farm” som är ett bondgårdssamhälle som är 100 % kompostbar! Alltså materialet är uppbyggt på stärkelse från bland annat majs och färgat råvaror från växtriket vilket betyder att varken konserveringsmedel eller lackering är nödvändigt. Jag kan säga att både Smilla och Max älskade denna bondgård!  

                                     

Natusan var också på plats och vi fick många produkter med oss hem som vi ska prova, perfekt!

Samsonite var också där och visade upp sina tuffa väskor som skulle passa perfekt till barnen på våra resor!

Hästens visade upp deras fina produkter, tänk vad coolt det skulle vara att bädda barnens sängar med
Hästens sängkläder och låta dem sova i deras härliga pyjamasar! LYX!
Reima presenterade en ny färgstark och härlig kollektion som man verkligen blev glad av, när jag bad Smilla peka på de kläder som hon skulle vilja ha så pekade hon på alla så det är ju toppbetyg från en kräsen liten 4 åring som verkligen inte sätter på sig vad som helst 🙂

 

Båda barnen älskar russin så det var ju himmelriket när de såg alla russinpaket som fanns på plats 🙂 Vi fick även med oss en hel del hem i goodiebagen. Tack Star Pr för en härlig dag!

Kram Annelie