Specsavers förbättrar förutsättningar!

Specsavers har varje år en tävling där årets Glasögonbärare koras och i år vann Menfa Baris den ärofyllda titeln! Som pris får Menfa resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt samt medverka i ett modejobb som visas i Damernas Värld.

Specsavers är marknadsledande. Faktum är att var fjärde såld glasögonbåge är en Specsavers-båge. Genom att erbjuda bra priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina kunder mest värde för pengarna.

Årets insamling av glasögon har startat så har du ett par glasögon som bara ligger och inte används, lämna in dem till närmaste Specsavers butik så ser de till att de skänks till någon i och runt en SOS barnby i Dar es Salaam i Tanzania.
En insamling som vill ge förbättrade förutsättningar för människorna i Tanzania att utbilda sig, arbeta och försörja sig själv och sin familj då Tanzania är ett av världens fattigaste länder!
Insamlingsprojektet är unikt på så vis att de insamlade glasögonen märks vi inlämning och spåras hela vägen till mottagaren. Detta gör att alla givare har möjlighet att se vem som blir den nya ägaren.

Tyvärr äger jag inga glasögon som jag kan skänka eftersom jag inte behöver sådana men jag hoppas ni kan göra en god gärning!

Undrar om man kan skänka solglasögon också? Det måste jag kolla upp, de får inte mina nya från Tiger men jag har hur många andra som helst som bara ligger och skräpar!

Insamlingen pågår fram till den 9 november och HÄR hittar du din närmaste Specsavers butik för inlämning av glasögon!

#gesyn

Kram Annelie