Sommartid och oturen fortsätter

Förra fredagen åkte jag hem med blommor och present till min kompis Annika som var nyopererad och behövde lite kärlek. För att avlasta henne och låta henne vila så tog jag med hennes son Elmeri hem till oss på fredagsmys och sen sov han över och hängde med Max hela lördagen också. De är lika gamla och har roligt ihop 💙 Det är så skönt med sommartid nu tycker jag för det känns i hela kroppen att våren är här!

Men min otur fortsätter! Undrar hur länge det ska vara så här? Tycker allvarligt att jag fått min beskärda del av otur nu…. så konstigt att allt händer samtidigt!
Den här veckan har min dator också kastat in handduken så gissa vilken trist vecka det varit med varken tv eller dator… För att pigga upp mig själv bokade jag in en härlig ansiktsbehandling men det gillade inte de högre makterna utan dagen slutade med en trasig tand (hetsåt en godis) och parkeringsböter 🙈

Pratade med min syster och hon sa att det är såna här gånger man ska köpa en Trisslott, tre lotter senare så sitter jag här med tre nitlotter. En lott fick jag till och med av min syster men det hjälpte inte.
Nu hoppas vi att påsken blir lugn och skön och inget annat händer ❤️

Glad påsk till er alla 🐣🌷


Kram Annelie