Sommarens Testagram

Har ni testat Testagram än? Om inte så har ni fortfarande chansen att registrera er för en junibox som den jag beskriver nedan, om ni registrerar er före den 2/8 så får ni hem den för 99 kr.

Månadens Testagram bjöd på detta:
Risenta Ris & Sesamblandning är en matig och spännande blandning med brunt ris, bovete, röda linser, rött ris, röd quinoa, solroskärnor samt sesamfrö. Detta ser jag fram emot att få tillaga när vi är tillbaka från vår semester.
Grumme Vips Städservetter är fuktiga servetter som snabbt och enkelt hjälper dig att få ett skinande hem. 100% komposterbara och jag använde dem i badrummet idag och kan berätta att de funkar och jag gillar verkligen idén! Favoritprodukt denna månad!
Santa Maria Fänkålsfrön – Fänkål har en tydlig lakritssmak och är gott till mycket. Påsen är återförslutningsbar vilket gör att den är enkel att förvara.
Santa Maria Rosépeppar passar också till mycket och du kan hitta inspirerande recept på www.santamariaworld.com
Evian Fruits & Plants är ett gott mineralvatten där goda naturliga smaker har tillsatts, inga konserveringsmedel. Läskande och god och ska serveras väl kyld! Den drack jag i bilen på väg ner till Västkusten och den var verkligen god!
Shake 50 som är en färdig proteindryck som passar perfekt efter träning som återhämtningsmål. Denna lockar mig inte alls och därför kan jag inte utvärdera den. Men den är säkert kanon för er som gillar shakes!

Kram Annelie