Sommaren 2023

Nu är vi på sluttampen av sommarlovet och för att summera sommaren så har vi haft det jätte bra, även fast vädret kanske inte har varit det bästa. Vi har varit i stugan och fixat hela sommaren, målat, spikat lister, byggt större altan, fixat med fönsterfoder och liknande och det bästa av allt, jag har fått börja inreda!!! Jag älskar att inreda och få var sak på sin plats, får upp tavlor och prydnadssaker så nu börjar det verkligen att kännas som att det snart är helt klart. Det är lite lister som fortfarande saknas och någon vägg som ska målas och en till innerdörr ska sättas in men det går utmärkt att bo här. Vi har även köpt kamin! Längtar tills den är installerad och vi kan börja elda i den! Mysfaktor deluxe! Vi behöver även köpa en soffa, helst 2 stycken där en är en bäddsoffa till TV-rummet. Jag lovar att visa er bilder på stugan i ett annat inlägg. Nu ska jag summera sommaren med några bilder.

Sommarlovet började ju med en härlig skolavslutning där Max gick ut 7:an och Smilla gick ut 9:an! Helt otroligt att Smilla ska börja på gymnasiet nu i höst! Hon gick ut med fina betyg så hon kom in på sitt första hands val och hon fick även ett stipendium!
Födelsedagsfirande i Hudiksvall!
ÄLSKAR soluppgångarna i stugan!!!!
Jag och syrran var upp på berget Blacksås en dag!
Det bästa med stor altan är att vi nu får plats med många goda vänner och släktingar på besök! Så många grillfester blir det…..
Bästa farfar kom upp från Skåne för att hjälpa oss att måla och bygga! Blev även lite tid för sällskapsspel!
Skogen bakom stugan är full av blåbär och kantareller, så underbart!
Jag har ägnat mycket tid åt att plantera blommor och skapa rabatter så jag kan lugnt säga att jag är stammis på Forsa Trädgård! Att de dessutom har god mat och fika är ju toppen när man inte orkar laga något hemma 😉
Det har även blivit lite tid i Stockholm eftersom Max haft innebandy läger och Smilla danstävlingar. Då passade jag och Jocke på att checka in på SPA med Shirley och Lotta. Helt underbart!
Kram Annelie