Småstjärnorna, sovmorgon och pyjamasdagar

Swish så har en helg gått igen! Snart söndagkväll och jag ska iväg på Cirkusgympa med Smilla och sen ska vi börja förbereda oss för en tredagars skolvecka och efter det för påsklov!

Jocke har jobbat hela helgen så jag har varit ensam med barnen och flängt hit och dit då det varit olika kalasfiranden, fotbollsträning och andra ärenden som behövdes göras. Men vi har ändå hunnit mysa massor i soffan med godis, haft sovmorgon (i varje fall jag) och ätit långa frukostar och gått runt och strosat i pyjamas här hemma. Isen börjar smälta på sjön så man ser inte lägre några skridskoåkare där ute vilket jag saknar men snart kommer båtarna fram och då får jag sitta och dricka kaffe och kolla på dem istället.

I torsdags var det Småstjärnorna på skolan och självklart var vår lilla sångprinsessa med. Hon älskar ju att sjunga och uppträda och kommer nog gå i sin fars fotspår.

Tänkte avsluta detta inlägg med att tipsa om en ny ekologisk ost från Arla. Vi har fått prova den genom Buzzador och både jag och barnen gillar den! Bra att Arla satsar mer och mer på det ekologiska!
Kram Annelie