Shopping på Mall of Scandinavia

Det blev shopping till barnen på Mall of Scandinavia men tyvärr inget till mig själv, men så är det alltid. På något vis så är det alltid roligare att shoppa kläder till barnen än till sig själv. Men vi åt sushi till lunch och hade en väldigt mysig dag ändå och svärmor fick se det nya köpcentrumet.

Igår var vi även iväg och åkte skridskor en sväng. Barnen hade kompisar här och dagen gick i ett. Nu har vi precis vinkat av svärföräldrarna och det blev genast tomt och tyst i lägenheten. Men de har hjälpt oss jätte mycket de här dagarna med att sätta upp hyllor i klädkammaren, satt lister runt vår hylla i köket och i Max rum har Jocke och svärfar också satt upp hyllor och gjort en egen projektor”duk” och satt upp en projektor i taket så vi har en överlycklig kille här hemma. Men tyvärr tog allt mycket längre tid än vi hade räknat med så badrummet som jag hade sett fram emot mest hann vi inte med så det får bli en annan gång. Någon som är sugen och komma och hjälpa oss? Någon modig som vågar borra i kakel, dra i lite rör och som är lite händigare än mig och min man? Jag lovar att bjuda på god middag!

Nu ska jag dra fram dammsugaren och städa bort lite sågspån här hemma och sen ska jag inreda min klädkammare och få upp grejer på mina nya hyllor.

Kram Annelie