Så långt söder ut man kan komma

Resan ner gick bra så nu är vi nästan så långt söder ut man kan komma i Sverige. Hoppas verkligen att solen behagar visa sig något under de här dagarna så att vi få njuta av den fina stranden också! Att bada kan jag hoppa över men att gå barfota i en varm sand är härligt!

Alltid när vi är här nere så vill vi göra så mycket samtidigt som det är skönt att inte göra något alls och bara ha semester. Alla vill såklart passa på att hinna träffa oss och vi får se hur många vi hinner med den här gången. Vi ska i varje fall försöka hinna med en shoppingdag i Malmö har vi tänkt och även en sväng till Ystad. Ystad gillar jag jätte mycket för det är så himla mysigt där och jag hittar alltid något fint att köpa.

Nu ska jag faktiskt försöka gå lägga mig i tid för en gång skull så att jag vaknar pigg imorgon här hos mina svärföräldrar. Längtar redan till frukosten, så mysigt att vakna till dukat frukostbord och att få lite sovmorgon då det bara är farmor och farfar som gäller för barnen när vi är här nere 🙂

Kram och godnatt!

Kram Annelie