Redovisning av helgen och städning i kryddhyllan!

I helgen har vi köpt nya cyklar till barnen och de blev så glada då de cyklar de har sen tidigare blivit alldeles för små. Så det har blivit en hel del cykling både i lördags och igår söndag.

I lördags var vi bjudna hem till våra vänner Catrine, Staffan och Natalie på middag och det blev en lyxig trerätters med mousserande och gott rödvin. Så himla trevligt och Smilla sov kvar hos sin kompis Natalie medan vi tog taxi hem. De tycker att vi ska bli grannar då deras granne ska sälja sin lägenhet och vi har ju inget emot att flytta in till city igen så varför inte?! 233 kvm för endast 20 miljoner är väl överkomligt? Då kan ju Jocke få plats med sin studio också och jag kanske kan ha ett eget showroom?! Ha ha…. Lägenheten finns på Hemnet om ni är nyfikna.

Igår söndag passade jag även på att städa våra kryddhyllor ovanför spisen. Mitt mål är att byta ut alla kryddor mot ekologiska och jag har kommit en bit på vägen. Gillar Urtekrams ekologiska kryddor och har nu även deras senaste nyheter; mynta, mejram, hel nejlika, hel spiskummin, torkad hackad lök, torkad hackad vitlök och salvia. Deras kryddor är odlade utan bekämpningsmedel eller konstgödsel och utan stress för plantan och därför blir smaken och aromen mer intensiv vilket man absolut känner i matlagningen tycker jag!

Nu ska jag tvätta några maskiner med tvätt, planera lite jobb och sen hämta hem barnen från skolan.
Vi hörs snart igen!

Kram Annelie