Pretto PR – Pressdag

Pretto PR är en cool PR byrå men snygga unga anställda, vacker lokal och med bästa läget vid Skeppskajen i Stockholm! Förr när jag jobbade på MDM Tidskrifter så jobbade jag granne med dem och kunde lätt slinka in och njuta av alla vackra prylar, låna till plåtningar och till tidningsrepotage. Nu när jag frilansar och bloggar så blir det inte lika ofta tyvärr men jag brukar få komma på deras pressdagar och det är alltid mycket trevligt!

De bjuder ofta på gott att dricka och är det inte mjukglass, popcorn och smågodis så är det något annat som gör en glad när man kommer dit!

De representerar bl.a. märken som:
Amika, Batiste, Bea Szenfeld, Camilla Thulin, Davida, Deichmann, Freixenet, Jägermeister, Lip Smacker, Made by Noemi, Marc Anthony, Mia Moscato, Primewine, René Barbier, Urban Expressions och Waterclouds.

Förutom en fin goodiebag så fick vi också välja en väska från Urban Expression och jag valde denna dataväska eftersom det var precis vad jag behövde 🙂

Så många fina väskor fanns där och jag hade velat ha dem allihop! Man kan inte få för många väskor, eller hur?

Kram Annelie