Påhälsning i cockpit!

Flygresan hem gick också bra, planet kom iväg en timme försenat så vi var inte hemma förrän efter 0.00 och barnen sov inget på hela hemresan! Så när vi kom hem däckade de och sov till 10.00!!! Skönt men vi får se hur det går imorgon bitti, nu gäller det att hitta tillbaka till rutiner för imorgon är det dagis och jobb igen!

Vi hade turen att världens bästa flygvärdinna jobbade på just vårt plan, nämligen min kompis Lina! Hon såg till att vi hade det toppen hela resan och ni kan ju gissa barnens glädje när de fick följa med ut till Cockpit för att hälsa på piloterna! Jätte trevliga piloter som berättade för barnen hur man flög ett flygplan och de fick klättra upp i fönstret och titta ut över molnen! Tack Lina ♥

Idag har vi tvättat en massa tvätt och packat upp våra resväskor. Vi har även hunnit vara på maskeradkalas med en massa 5-6 åringar! Nu har jag stoppat ner barnen i badkaret för att tvätta bort all ”utomlandslukt”. Jocke stackarn åkte iväg på jobb redan 07.00 i morse och kommer inte hem före midnatt!

Kram Annelie