Olivolja historiens äldsta skönhetsmedel

R.E.D.D Free nya aktuella
kampanj handlar om en hudvårdsserie med ekologisk olivolja. Oliva by CCS baseras nämligen på olivolja. Produkterna utgår från en enkelhet och renhet och valet av ingredienser är skonsamma för naturen samtidigt som den vårdar din hud.

I detta utskick fick jag förutom mina tamponger även en handkräm från Oliva by CCS, den ser jag verkligen fram emot att använda för den doftar ljuvligt och jag har hört från mina bloggkollegor att den återfuktar väldigt bra!

Vill du också vara en av oss som får gratis tamponger hemskickade med jämna mellanrum? Då ska du anmäla dig hos R.E.D.D Free.
Det finns inga konstiga avgifter eller krav, men för att få fortsatta
utskick ska du besvara några korta frågor gällande den aktuella
kampanjen – dvs om den broschyr du får hemskickad tillsammans med
tampongerna.

Kram Annelie