Nytt år, nya möjligheter

Hoppas ni haft en bra jul och nyår! Vi har haft det jätte mysigt men jag har mest legat i sängen tyvärr. Först fick jag en spricka i ett revben och en rejäl smäll mot bröstbenet efter en liten olycka i en vattenrutschbana. Jag som alltid sover på magen fick enorma problem med sömnen… det var omöjligt att sova och så fort jag rörde mig så gjorde det ont. Denna sömnbrist ledde till enorm huvudvärk och mina restless legs blev hopplösa! Till råga på allt så blev jag förkyld och fick en jobbig hosta! Jag kan lova er att det inte är roligt att ha ont i revben/bröstet och hosta!

Men nu känns det mycket bättre och det är underbart att kunna sova igen, man märker ju äldre man blir hur viktig sömnen är för att man ska orka med dagarna.

Julen firade vi hos mina föräldrar i Hälsingland och det blev en snörik och mysig jul med mycket godis, mat och mys. På julafton var vi 13 personer och självklart kom även tomten på besök.

Hos mamma och pappa

Årets familjefoto med våra ”fina” jultröjor

Efter jul åkte vi upp till fjällen för att fira Nyår med våra vänner enligt tradition. Alltid samma härliga gäng på ca 20 personer som åker upp tillsammans. Tyvärr blev det ingen skidåkning för mig men barnen och Jocke åkte varje dag.

Men nu är det som sagt vardag igen och jag tar nya tag. Jobb och barnens skola och aktiviteter har kört igång igen så det är fullt upp. Jag har varit på Formex mässa så jag kommer att visa er från den i nästa inlägg.

Kram Annelie