Nya smakupplevelser!

Ikväll har jag och Jocke druckit te 🙂

Fast inte vilket te som helst utan två olika sorters Lakritste!
Jag som älskar lakrits tyckte att båda var goda men Jocke som inte är så jätte förtjust tyckte mest att det påminde om hostmedicin 🙂

Det första var ett svart te från tehuset JAVA och det andra var ett rött te från Lakritsroten. Lakritsroten bjöd även på Hallon och Lakrits Marmelad som var jätte god, den är hantverksmässigt hemlagat efter gamla recept och nu smaksatt med lakrits! Den måste jag verkligen prova tillsammans med lite ost, det känns som om det skulle vara en utmärkt kombination! Lakritsroten hade också med ett recept på Lakrits-Iste som vi ska prova någon varm sommardag och då kan man använda lakritssugröret som de också skickade med, spännande!

Jag älskar Turkisk peppar! Visste inte att de kommit med en ny smak som heter ”Hot & Sour”, den gick hem hos både Jocke och mig men jag fördrar ”originalet”.

Mamma ringde och varnade mig för att inte äta för mycket lakrits på en gång så idag fick jag avsluta med den nya supergoda pralinen Salmiakbomb från Augustas Fabrik. Så god, synd att de bara skickat med en!!!
Fortsättning följer imorgon, då det bara är två dagar kvar till Lakritsfestivalen  🙂

Kram Annelie