Nya idoler!

Vi har haft en jätte mysig helg där vi fått massor gjort! Det är så skönt att bocka av grejer på ”att göra listan”!

I lördags var vi hemma hos våra vänner Annelie, Kjelle och Pontus och åt lunch och vi fick låna flyttkartonger av dem så nu kan vi börja packa inför flytten! Mindre än 4 veckor kvar, gissa om vi längtar!
Vi var även i Täby Centrum och köpte några grejer, barnen är inne i en period där de har skjutit iväg på längden så helt plötsligt så är alla byxor för korta! Även Smillas fötter har vuxit så det blev även nya skor till henne, hon började plötsligt få skavsår av alla sina skor och när jag började mäta med skostickan så var det ju inte så konstig när jag märkte att hennes fötter växt 1 cm sen sist jag mätte dem!

Sen har vi såklart kollat Melodifestivalen! Alla vi hejade på gick vidare även om Smilla helst hade sett att Dolly Style gått direkt till final men jag sa att det var ju bra att de kom till andra chansen för då får hon se dem en gång till snart 😉 Men den låten har gått på repeat här hemma idag och Smilla och hennes kompis har även klätt ut sig till dem 🙂 Tänk vad fort de snappar upp!

Bilden på Dolly Style är lånad från SVT.

Sen har Jocke och jag plöjt igenom serien Homeland på Netflix! Så himla bra och det går inte sluta titta! Säsong tre var nog allra bäst tyckte jag men igår när vi kollade sista avsnittet så var det nästan så jag bröt ihop, shit vad jag grinade 🙂 Vi vet att det ska finnas en säsong 4 också men den finns inte på Netflix, någon som vet vart vi kan hitta den? Jag vill se mer!!!

Kram Annelie