Ny familjemedlem!

Ni som följer mig på instagram har sett att vi fått en ny familjemedlem! Han heter Felix och är 12 veckor och världens sötaste.

 
Barnen har tjatat om ett eget husdjur länge men eftersom Jocke är allergisk så har inte det gått. Jag älskar också djur och har alltid haft djur så det var en liten sorg när jag träffade Jocke och han berättade om sin allergi. Men jag försöker se det positiva i det hela som att vi slipper allt djurhår, vi kan resa iväg när som helst utan att tänka på djurvakt och så vidare… 
MEN så kom vi på den brillianta idén eller mamma kom på den rättare sagt att eftersom deras katt har dött och de behöver en ny katt på gården så frågade mamma om inte barnen kunde få välja ut en katt och ha den som sin egen men att den bor på gården hos dem! Hur bra som helst ju 🙂 Så det är barnens katt men den bor hos mina föräldrar och barnen är hur lyckliga som helst! Bara att kunna säga att de har en egen katt betyder mycket för dem plus att de fick vara med och välja ut honom och döpa honom.
Kram Annelie