Nu så är det snart över…

Jag har haft en fantastisk vecka men det var länge sen det var så otroligt hektiskt! Det började ju förra tisdagen när jag hade tjejparty här hemma och sen på onsdagen så fyllde Jocke 40 år, sen var det dagisavslutning, jag hade bokat tid hos både frissan och hos Nadja för att fixa ögonfransarna, det var massa  event och sen kom mina vänner Janeth och Tulla upp från Skåne för att ha en tjejweekend med mig samtidigt som jag bjudit in 50 stycken vänner som ville fira Jocke 🙂 När vi ändå höll på så tog vi hem alla tjejerna från Smillas klass idag för att de skulle få fira henne då hon snart fyller 8 år! Ha ha… ni förstår va? Imorgon kommer mina föräldrar för att vara barnvakt för då ska jag och Jocke göra en liten resa på tu man hand så det ska bli grymt skönt att sova borta i en natt för att sen ladda om till skolavslutningen som är på torsdag.

Jag har ikväll även utsett tre vinnare till Big Hero 6 tävlingen och det blev följande:
Linda Karlsson
Elin – Livat på torpet
Eva Gustafsson
Grattis till er, jag behöver er adress för att kunna skicka filmen!

Som sagt i fredagsmorse flög mina vänner Janeth och Tulla hit från Skåne för att ha en tjejhelg tillsammans med mig, vi hade så himla mysigt förra gången de var uppe så därför bokade vi in en till helg. Gissa om de kom på helt rätt dag? Jag som egentligen hade tänkt spendera dagen hemma med att baka och städa hamnade istället i Kungsträdgården med dessa tjejer och det blev både vin och champagne där eftersom där var det stora eventet ”Smaka på Stockholm”. Det var en riktig sommardag, solen värmde och det var blå himmel och vi njöt av varje sekund!

Jag träffade även min fd chef Johan som var där med sitt nya företag Caliente. Han bjöd oss på smakprover och Caliente är verkligen en spännande och intressant dryck som jag måste tipsa om! Om du gillar hetta så kommer du gilla denna då det är en ekologisk alkoholfri juice med chili! Den är fräsch, somrig och finns i två smaker; Citrus och Tranbär/granatäpple. En vuxendryck som passar perfekt istället för ett glas vin eller öl eller så blandar du till en god drink av den! För mig kommer den absolut att finnas med i mina drinkar i sommar! 
Kram Annelie