Nu heter jag lika som de andra

I lördags hade min dotter Smilla ett 4 års kalas för sina dagiskompisar. Det blev väldigt lyckat och väldigt skönt att vi kunde vara utomhus eftersom det var över 40 personer som kom (då räknat med syskon och föräldrar). Tårta hade vi beställt från Pernilla som har bloggen ”Bli min jäst” och den var helt otroligt fin och god!

Men det tog på krafterna att ha kalas, Smilla somnade med kläderna på redan 18.30, Max 19.30 och jag 22.00!!! Jag kan säga att det var rekordtidigt för oss alla tre 🙂
Även under söndagen var vi trötta och vi hade lite planer på att åka till Skansen men vi orkade inte utan var bara hemma och spelade spel och läste böcker hela dagen.

Äntligen har mitt efternamn ändrats hos Skatteverket så imorgon ska jag försöka hinna åka förbi polisstationen och fixa ett nytt pass eftersom vi reser iväg om 3 veckor och jag har bokat biljetten i mitt nya efternamn. Det känns så bra att äntligen heta samma efternamn som resten av familjen! 

Nu ska jag försöka få plats i sängen tillsammans med de andra Niehoffarna, god natt!

Kram Annelie