När fredagsmys är som bäst!

Jag skrev ju igår att jag hade beställt sol till idag och mycket riktigt vaknade jag till blå himmel och solen har varit framme hela dagen! Jag hade faktiskt inte kollat väderkartan utan bara kände att idag skulle jag ha tid att sitta på balkongen en stund och jag fick faktiskt hela 15 minuter där ute i solen 😉

Barnen är ju hemma och har sommarlov och alltid är det något som händer så man måste släppa det man håller på med. Men 15 minuter är bättre än inget och klockan 15.00 gick vi iväg och hämtade barnens kompisar på dagis/skola så att de skulle få leka lite och då passade vi på att sitta ute i gräset och äta glass och mysa lite.

Nu har vi precis ätit Spagetti Carbonara och det är full fart här hemma och leksaker överallt!!! Längtar tills Jocke kommer hem för ikväll när kompisarna gått hem så ska vi ha efterlängtat fredagsmys! Jocke och jag har inte träffats på 10 dagar så det ska bli mysigt, tyvärr hann han inte hem till middagen utan kommer vid 20.00 så tills dess ska jag försöka städa undan lite här.

Jag har satt bubbel på kylning och laddat både med snacks och med film!

Jag har fått den här flaskan skickad till mig så ikväll tänkte jag att vi skulle dricka upp den.

Det är Freixenet som lanserar sommarfluga! Freixenet fortsätter sitt samarbete med accessoarmärket DAKO och
lanserar nu en sommarfluga som under begränsad tid kommer pryda halsen
Freixenet Cordon Negro. Samarbetet flirtar med sommarens
alla fester och sätter stilen på konsumtionstillfället. 
DAKO har under
nästan 80 år försett män med plagg och accessoarer av högsta kvalitet
och finns i de flesta välsorterade herrbutiker, så som NK, Åhléns och
Ströms. 

Den limiterade upplagan av flaskan finns på Systembolaget under sommaren 2014.

Kram Annelie