Några tips på hur man ska göra?

Idag var det Smillas tur att gå till tandläkaren och det gick hur bra som helst! Hon hade ritat en teckning till tandläkaren som hon charmade honom med och sen fick hon beröm för att hon är så duktig att borsta sina tänder. När hon var färdig så frågade tandläkaren om hon ville ha ett klistermärke eller en tandborste och oblyg som hon är så frågade hon om hon fick båda…. det slutade med att hon gick därifrån med 3 olika grejer! Vad har hon fått detta oblyga sätt ifrån? Ha ha..

Eftersom hon var så duktig så tog vi ledigt hela dagen från dagis och åt lunch i Solna Centrum där vi även shoppade och avslutade med en glass ute i solen.

Vi hämtade Max på dagis klockan 15.00 och då kom även pappa dit eftersom han ska sova hos oss inatt. Så ikväll har vi ätit god middag, ätit massor av glass, druckit gin och tonic och badat i badkaret (barnen). Max har helt plötsligt bestämt sig att han vägrar tvätta håret! Vi har inte fått tvättat det på två veckor så gissa hur fräscht det är nu på en skala?! Några tips?

Kram Annelie