Någon vill se mig svettas!

Ett företag kontaktade ju mig för ett tag sedan och bad mig recensera en sport bh, jag fick förstås en fråga innan om jag brukar träna och då svarade jag ja….. jag ljög alltså för jag har ju inte tränat på 5 år! Men det kändes så slappt att säga att jag inte tränar. En sport bh kom på posten och jag kände ångesten komma krypande, nu måste jag ju börja träna eftersom jag vill göra en bra recension… jag nämnde att jag var sugen på att testa Zumba och vips så låg det en Zumba DVD i brevlådan några dagar efter. Jag måste erkänna att jag varken testat Bh:n eller Zumban än…. MEN idag låg detta i brevlådan!

Ha ha… någon vill verkligen att jag ska börja träna 🙂
Jag tycker det är super tråkigt att träna men vet att jag borde för kroppen börjar falera märker jag…. kanske får jag ett ryck imorgon och provar någon av DVD:erna…..

Kram Annelie