Mysig middag med mitt inredningsteam

Nu är jag trött efter en rätt intensiv men väldigt trevlig helg! I fredags hade jag en del av mitt inredningsteam här och vi pratade om nya kollektionen, om vår webbshop och om trender. Så himla mysigt att umgås med andra som är lika inredningstokig som jag är 😉
Jag bjöd på två rätters middag och det blev såklart även lite bubbel i glasen 🙂

I lördags så bjöd jag hem grannar och kompisar hem till oss för att visa dem nya kollektionen och ni har ju redan sett i förra inlägget kladdkakan som jag bjöd på. Detta blev också en väldig mysig dag och idag har jag varit på ett Loppi event mitt på dagen och efter det gick jag och barnen och såg en fotbollsmatch på Friends Arena. Vi har ju så nära till Arenan och Max har tjatat en längre tid att han vill se en ”riktig” match live och idag fick vi chansen eftersom Smilla ändå skulle dit och uppträda med sin sånggrupp. AIK vann med 1-0 mot Åtvidaberg och det hade gärna fått vara lite fler mål men vi hade roligt ändå.

Nu är barnen i badkaret och jag ska hjälpa dem att tvätta håret innan det är dags att natta dem. Jocke blir borta i några dagar till och jag får hela tiden frågor om vilka han spelar med men jag vet oftast inte för det är omöjligt att hålla redan på en musiker som frilansar som han gör. Men de här dagarna vet jag att han skulle spela med bl.a. Molly Sandén, Linda Bengtzing, Lotta Engberg, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson.

Kram Annelie