Mymuesli och Svenskt Tenn

Jag är sämst på att äta frukost! Ibland glömmer jag bort det helt till och med men yoghurt är väl det jag oftast äter och försöker ofta lyxa till det med lite bär och olika muslin och flingor. Visste ni att det finns speciella Muslibutiker? På Mäster Samuelsgatan i Stockholm och i Täby finns mymuesli och där kan du hitta din personliga favorit då det finns en mängd olika smaker och blandningar och du kan även mixa ihop din egen musli. De går även att beställa musli i deras webbshop. Jag provar just nu mymuesli, cranberry-pistachio GRANOLA som är en riktig smakexplosion med massa härliga smaker! Ett plus också för deras fina burkar som jag gärna låter stå framme.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig innan jag hämtar
barnen på skolan. Sen ikväll när Jocke kommit hem så ska jag iväg till
stan och gå på Svenskt Tenn
och se förhandsvisning av deras julkollektion. Det ska bli jätte kul då
jag älskar deras inredning! Jag är även bjuden på två andra event men
jag får se om jag hinner/orkar med dem också. Ibland är det så skönt att
bara sitta och njuta med sina tjejkompisar och få lite kvalitetstid
istället.

Kram Annelie