Musikeränka igen!

Sommaren fortsätter att visa sig från sin bästa sida! Vi gick ner till stranden idag också och det är så varmt i sjön så till och med Jocke och jag badade! Vid lunch gick vi hem och åt hemmagjorda ekologiska hamburgare med sallad från egen trädgård och varje gång man äter hamburgare hemma så lovar man sig själv att aldrig mer äta ute på någon snabbmatsrestaurang, för det går ju inte ens att jämföra!

Efter lunch åkte Jocke hem till Stockholm och jag och barnen blir nu kvar ensam här i stugan men vi har redan bestämt med en massa vänner som ska komma hit och umgås med oss så det kommer inte gå någon nöd på oss förutom att vi kommer att sakna Jocke såklart! Men om 10 dagar är han här igen hos oss!

Även kvällarna är varma och ikväll var vi nere och badade i sjön igen klockan 19.30! Spegelblankt vatten och barnen rodde i sin lilla båt.

Nu sover barnen och jag sitter ensam i mörkret och skriver, stugan ligger lite ensligt så jag blir lite mörkrädd när jag är ensam på kvällarna och blir inte lika mörkrädd när jag kan sitta vid fönstret och spana ut medan jag skriver. Om jag tänder lamporna så ser man ju inte ut lika bra 😉

Kram Annelie