Mitsubishi?

Har ni saknat mina negativa bilinlägg? Det tror jag inte och det har inte jag heller…. förtränger just nu att vi ens har en bil. Men just nu rullar den faktiskt, men jag tror inte att den kommer att gå igenom besiktningen om 2 veckor och då är det nog kört. Jag vet inte hur många liv en bil har men det känns dumt att plåga den med ännu ett återupplivningsförsök.

På bloggeventet som jag var på i lördags fanns Mitsubishi på plats och de har just nu en rolig tävling där priset är att man kan vinna att köra en elbil som är uppstrajpad med sitt bloggnamn i en vecka under våren/sommaren! Låter inte det fantastiskt? Tänk att få cruisa runt i Stockholm city i sin egen bloggbil som dessutom är en elbil! Coolt!!!

Loppi.se som anordnade eventet drivs av bl.a Charlotta Wågert som är en nybliven mamma till tvillingar. Hon verkar vara en helt fantastisk kvinna som 2 veckor efter tvillingfödseln kom till eventet och minglade med oss och såg så pigg och fräsch ut! Charlotta kör själv runt i en Mitsubishi och bloggar även på Mitsubishis blogg som du kan läsa HÄR! Hon skriver väldigt fyndigt och roligt och så här skriver hon i sitt senast inlägg:

”2012 års accessoar?! Känns som p-skivan är som vårens stuprörsjeans. Omöjliga att få tag på och man är helt körd utan”.
  

Kram Annelie