Min man brilljerar i köket

Vilken härlig långhelg vi har haft! Eftersom dagis var stängt i fredags så känns den extra lång.

Min käre man har spelat här i Stockholm både fredag och lördag så jag har blivit serverad två goda middagar i helgen av honom! Första middagen i lördags bestod av färsk lax med god kantarellsås, matvete och en massa goda grönsaker, och igår gjorde han egna fetaostbiffar som han serverade en krämig risotto och sallad till, super gott! Till och med barnen åt jätte mycket 🙂

Jag hämtade också upp barnens alla höst och vinterkläder från förrådet för att gå igenom vad som funkar även i år och det blev en del som jag ska lägga ut på Loppi.se idag, de växer ju som ogräs dessa små barn 😉

Sen har jag även gjort 3 (!) fotoböcker i helgen som jag nu väntar spänt på! Jag har alltid varit duktig på att framkalla foton som jag sen suttit och klistrat in i fotoalbum och skrivit vid varje bild men detta har tagit en enorm tid så fotoböcker som man beställer på nätet är guld värt för mig och det blir ju så mycket finare! Tror att jag har runt 100 (!) fotoalbum och nu även ca.10 stycken fotoböcker så mycket foton blir det men hela familjen tycker att det är jätte mysigt att sitta och bläddra i dessa album! Fotoboken som jag gjorde om vårt bröllop förra året är nog en favorit:

 Så jag kan verkligen rekommendera att man i varje fall gör fotoböcker om ”större tillfällen” i en liv! Jag har inget favoritföretag där jag alltid beställer ifrån utan jag brukar hålla koll efter ”erbjudanden”.

Nu är barnen på dagis, Jocke har åkt till studion och jag ska också jobba hela dagen. Eller hela och hela… fram till 15.00 då jag ska hämta barnen och ta med dem till veckans dans…. vi hörs sen igen!

Kram Annelie