Månadens Testagram

Jag har fått månadens Testagram och mina favoriter blev Vaselin Intensive Care och nya Läkerol med smaken ingefära/lime. Testagram är ett perfekt sätt att prova nya produkter som man annars kanske helt hade missat ute i handeln. Om man är prenumerant så får man varje månad ett paket med produktnyheter för endast 99 kr/box, inklusive frakt (värdet i boxen är såklart värt mycket mer). Om du blir
prenumerant så kommer boxen successivt att anpassas efter din personliga
profil och du kan när som helst avsluta prenumerationen utan
uppsägningstid!

Så här ser månadens testagram ut:
Vaselin Intensive Care – En parfymfri spraylotion där alla som är rädda för kladd slipper att kladda med burkar utan det är bara att spraya rakt på kroppen! Smidigt!
Vitaminwell Free ride – Berikad med vitaminer och helt utan socker. Free ride smakar ananas/grape och är berikad med tranbärsextrakt och koffein.
Green choice Organic Peanut Butter Crunchy – Ekologiskt jordnötssmör.
SB12 Boost Tuggummi – Detta tuggummi neutraliserar placksyror och behåller tändernas mineralisering eftersom det innehåller flour, perfekt för dig som är rädd för dålig andedräkt.
Läkerol Ginger Lime – Härlig smak av lime och ingefära.
Nellie Dellis – En choklad helt utan tillsatt socker och denna bars innehåller extrakt från Steviaplantan och naturliga kostfibrer som ger en god mättnadskänsla.
Gainomax Protein Low Carb Bar – Proteinbar med mjuk botten av kola, proteinkrisp och ett överdrag av proteinchoklad.
Gainomax kvarg – Fullvärdeskupong till valfri kvargmellanmål från Gainomax. Kvarg är fettsnålt och har en hög proteinhalt.

Du kan läsa mer om Testagram på deras hemsida om du vill: http://testagram.se/

Kram Annelie