Månadens nyheter från Testagram

Månadens Testagram har anlänt! Alltid spännande att
öppna paketet för att se och testa alla nyheter! Den här gången innehöll paketet detta:

 – Academia Barilla Orecchiette – En ny
produktserie med premiumpasta av högkvalitativ durumvete från Barilla.
Pastan är bronsvalsad, vilket ger den grova ytan och egenskaper att den
lättare absorberar såsen. Eftersom vi är pastaälskare så ser jag fram emot att smaka den!

Risenta Granola – Passar utmärkt till filen eller yoghurten. Innehåller inget tillsatt socker och är full av goda smaker. Finns i smakerna Hallon & kokos och Äpple & Kanel och jag kan lova att den var riktigt god!

Göteborgs Utvalda Crostiner med råg – I god chili smak eller havssalt. Perfekt att göra goda förrätter eller bara som snacks. (Dessa hann jag inte ens fota innan de försvann ;-))
Cif Power & Shine – Alla har vi väl älskat uppfinningen av våtservetter! Nu finns denna variant i en perfekt förpackning där man med kan använda våtservetterna till att torka av ytor och det efterlämnar en ren och fräsch känsla!

Oatley natural energy – Oatleys första energidryck! Inget tillsatt socker utan bara naturlig energi från havre och frukt. Finns i smakerna jordgubb/fläder eller apelsin/mango. (Vem snodde denna innan jag ens hann fota?)
– Dax Alkogel Pear & Lily – Denna alkogel får flytta ner i handväskan direkt! Doftar päron och vita liljor och perfekt att ha med sig i vardagen!

Haribo Zurr –Tre sura nyheter, ett godis som både vi vuxna och barnen gillade! Jag kan säga att det gick åt så snabbt så jag hann knappt fota bilderna 😉

Ser redan fram emot nästa Testagram!
Kram Annelie