Man får räkna med vurpor när man är nybörjare!

Här åker vi skidor i stort sett hela dagarna och det går jätte bra! Barnen blir duktigare och duktigare och det är knappt så att vi hinner med dem nu i backen 🙂
Vår stuga ligger alldeles i backen så det är smidigt att bara åka ut när man känner för det och sen går det fort att bara åka hem till stugan och äta lunch och ta små pauser.

Tyvärr så råkade Max ut för en rejäl vurpa igår så att han skrapade upp pannan, näsan och överläppen. Han hade lyckats hoppa i ett hopp några gånger men sen den här gången så var självförtroendet på topp och han satsade lite väl mycket så både han och skidorna for åt varsitt håll! Han blödde jätte mycket näsblod och det är såklart läskigt när man ser hur snön färgas röd av blodet men efter en stund fick vi stopp på det men så såg vi hur bulan i pannan växte så vi beslutade att åka till stugan och vila ett tag ifall det skulle vara en hjärnskakning. Men efter en timmes mys i soffan så var han på benen och idag har han åkt hela förmiddagen igen så det var ingen fara som tur är.
De första dagarna var det perfekt skidväder och alldeles perfekt med snö men sen började det töa och det blev mindre snö men nu har det blivit lite kallare igen och det har också snöat så vi hoppas att det inte töar bort mer snö nu. Det har även blivit lite isigt i backen och det är inte heller så roligt tycker jag men barnen verkar inte bry sig så mycket.

Ni som hänger med mig på Instagram har säkert sett lite videosnuttar och bilder från vår nyårsafton men jag lovar att skriva om vår härliga kväll i nästa inlägg! Måste bara hoppa in i duschen för ikväll ska vi ner och äta i restaurangen igen med några vänner.

Kram Annelie