Mamma min mamma…..

Nu har mamma kommit som räddaren i nöden och är med barnen medan jag får ha några visningar i helgen. Jocke är i Mariestad idag och spelar med Flygande Mattan gänget (om du har barn under 15 så vet de vilka Flygande mattan är) och imorgon gästar de Borås.

Mamma blir här tills på måndag så det känns lyxigt!

Igår var jag i Bro hos ett härligt tjejgäng och idag ska jag till Sollentuna till en ”stammis” värdinna och visa de fina grejerna! Ikväll blir det lördagsmys med mamma och barnen och sen ladda för ytterligare 8 visningar i följd! Kul!


Blev tipsad om en blogg igår som jag kikade in på men jag ångrade mig sen att jag började läsa den, en oerhört stark och gripande blogg men ändå en blogg jag kan tipsa er om att läsa för att stödja tjejen som skriver. Hon är bara 22 år men varit med om värsta tänkbara! Bloggen hittar ni HÄR!
Kram Annelie