Måla naglarna i ljuva sommarfärger!

Idag är vi lediga jag och Max, vi håller på att packa inför i eftermiddag när vi ska åka upp till Hudiksvall. Vi hämtar Smilla på skolan när hon slutar och sen åker vi direkt. Jocke har spelning med Darin och Titiyo så han blir kvar hemma tyvärr. Det ska bli så skönt att få komma upp och bli lite ompysslad av mina föräldrar!

Jag ska också meddela er vilken som vann Annikas fina Ockymössor som jag tävlade ut….trumvirvel…… GRATTIS Annica Jansson Tjernberg!

Nu ska jag fortsätta att packa och se till att blommorna får lite vatten så de klarar sig över helgen. Ska också försöka hinna måla mina naglar, packade precis upp en goodiebag från Hanna Liska där fina nagellack från Viva la Diva fanns, ljuva sommarfärger som passar bra nu när solen letat sig fram.

Kram Annelie