Lyx i vardagen!

En helg som har känts som en vecka, härligt! Vi har gjort massor i helgen och den började ju i fredags med att vi åkte in till city, jag och barnen, och checkade in på Hotell Kung Carl på Stureplan.

Jag hade vunnit en bloggnatt på förra årets bloggmiddag och då Jocke jobbat så sjukt mycket sista tiden och kommer att jobba sjukt mycket resten av året så kände jag att en hotellnatt passade utmärkt. Att först äta en underbar middag som någon annan lagat och sen slippa diska! Att ligga i sängen och kolla på film med barnen resten av kvällen och sen vakna och gå ner till dukad frukostbuffé morgonen efter är verkligen lyx!

 

Söta hundar låg och väntade på oss när vi kom till rummet 🙂

Dagen efter gick vi på piratskattjakt i Humlegården och vi fick ansiktsmålning, godis och massa annat skoj innan vi åkte hem trötta men nöjda på kvällen.

Igår åkte vi ut till Lekmer i Barkarby och hämtade vår gratis Loppi-påse som de delade ut där, vi besökte även IKEA där vi passade på att äta billig lunch (15 kr för barnen!) och avslutade sen dagen med storhandling på Ica Maxi! En grej som jag aldrig lär mig är att man aldrig ska åka till en leksaksaffär, Ikea eller Ica Maxi på en löningshelg för vi var inte ensamma precis…..

Idag är förskolan stängd så Max får vara hemma med mig idag så nu ska vi börja förbereda lite lunch. Vi hörs snart igen!

Kram Annelie