LOPPIblogbag Höststart

Om man är medlem hos Loppi.se så får man inte bara inbjudningar till roliga event utan man får även testa nya produkter!

Jag har nu fått hem ”Loppi Blogbag Höststart” och den innehöll bl.a. den underbara Loppi tygpåsen som är illustrerad av Kitty Jutbring. Påsen kostar i vanliga fall 100 kr och för varje såld påse går 50 kr oavkortat till Childhood. Den säljs HÄR om du också vill bidra!

Softlan har kommit med nya sköljmedel och jag fick doften Tropical Passion, en härlig doft som får tvättstugan att dofta paradis 🙂

DVD filmen RIO 2 bjuder på ett djungelparty som det svänger om! En film som vi inte hunnit se än men som hela familjen ser fram emot!

Fiskpinnar från Findus! Det är den perfekta middagsmaten när man har trötta och hungriga barn, tror alla barn älskar fiskpinnar!

Medan barnen glufsar i sig fiskpinnarna så njuter vi vuxna av kyckling med smak av röd curry, chili och kaffirblad uppblandad med ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Det är bara att blanda Paneng red curry spice Mix med ekologisk kokosmjölk och kyckling. Enkelt och så himla gott!

Har du fått årets Loppipåse Förskola? Den innehåller senaste
numret av LOPPImagasin och en mängd generösa erbjudanden och rabatter.
Värdet på påsen, produkterna, tidningen och rabatterbjudandena är
över 1000 kronor.

Påsen får man helt gratis genom att
handla varor hos Lekmer för 800 kronor eller mer. Man kan även
beställa endast påsen och betalar då 49 kronor (plus porto).

Kram Annelie