Loppi Blogbag – Vårpepp

Jag har fått hem ännu en ny Loppi Blogbag från Loppi! Ett paket fullt med nyheter som jag ska testa och utvärdera. Toapappret Ultra Soft från Edet har vi provat och det är precis så skönt och mjukt som man tror när man ser förpackningen. Det har en perfekt balans av styrka och mjukhet och är skonsamt mot känslig hud.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar har kommit i en ny tappning, tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. De är smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser.

DVD filmen Pingvinerna har vi inte hunnit se än, men har hört att den är hysteriskt rolig! Skaparna till Madagaskar visar i denna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner som slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen.

Yves Rocher Hydra Vegetal är en återfuktande 24 timmarskräm som ger en fyllig och väl återfuktad hud. Den är specifikt utvecklad för normal till torr hud. Den andra produkten från Yves Rocher är Botanic Expertise, Hair Rinsing Vinegar. Det är en väldoftande hårskölj med ekologiska halllon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör ditt hår matt och trist men med detta hårskölj så avlägsnas dessa rester och håret får en härlig glans.

RFSU Easy Shavin´är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Den är genomskinlig (för att se vart du rakar dig) och löddrar inte, används med fördel i duschen och med rakhyvel. Efter rakningen smörjer man på RFSU Nice n´cool eftersom den motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakningen. Den är särskild anpassad för intimrakning.

Kram Annelie