Loppi Blogbag Maj

Jag har fått äran att testa Loppi Blogbag för Maj månad! Jag älskar ju
att prova nya produkter så blev glad när jag såg innehållet, precis såna
grejer man vill ha nu inför grillsäsongen och semestern! 

Blogbagen innehöll:

  • MILDA receptbok och receptapp för säsongens bästa bakning. – Yippiii, ännu mer anledning att få baka, saknar bara fikagäster så kom och fika med mig nästa gång jag bakat så slipper jag stå i vassen hela sommaren 😉
  • BARNÄNGEN ny duschserie Shower + Lotion – perfekt för dig som har ont om tid eller ofta glömmer bort att smörja in dig efter duschen – Jätte bra för lata mig som ofta ”prioriterar bort” att smörja in kroppen och nu i sommar vill man ju inte visa upp torra nariga ben….
  • ARLA Apetina® Creamy Block – mjuk variant av ost perfekt för sommarlivet och som ingrediens i sallader, såser och röror – Jag älskar ost! Perfekt till dagens sallad!
  • COOP perfekta grillsåser inför sommaren. Testa både COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle – Tjohoo, vi som ska grilla till helgen, perfekt! Tror tom att barnen kommer gilla dessa!
  • NICKE NYFIKEN-kit från STENA LINE – underhållning för alla sommarens resor – Den ska barnen få när vi åker upp till stugan nästa gång för det brukar bli lite trist att sitta stilla i bilen i tre timmar.

TACK bästa Loppi för att jag får recensera denna ”bag”.  Jag återkommer med fler inlägg när jag testat grejerna, loooovar 🙂

Kram Annelie