Loddo.se – När du vill överraska dig själv

Månadens Loddobox kom den här gången på vårt höstlov då vi var uppe i Hälsingland så därför kommer recension först nu för jag vill ju hinna testa allt innan jag skriver om den. Om du vill beställa nästa box som kommer i slutet av oktober så gå bara in på deras hemsida: Loddo.se och fyll i dina uppgifter. Boxen levereras sen varannan månad och kostar endast 99 kr/box och är utan bindningstid!

Varje gång vi är i Ullared så köper barnen de smakfyllda sugrören Quick Milk och har gjort det i flera år, har inte sett dem i vår matbutik men tydligen finns de även där så måste kolla nästa gång, de går även att beställa på hemsidan, www.quickmilk.se. Man väljer en smak och stoppar sugröret i ett glas mjölk och njuter av den goda smaken som bara innehåller naturliga smakämnen.
ProPud Chokladboll från Njie är en len och krämig proteinpudding med smak av chokladboll som passar bra som mellanmål. Jag har svårt över lag att äta pudding men de andra i familjen gav tummen upp. Allévo bar är ett hälsosamt val för dig om du vill gå ner i vikt, behålla vikten eller om du kanske börjat träna och behöver ett sunt mellanmål. Just nu får du 10% rabatt på dessa bars på Apotekets hemsida. Ange bara koden LODDO.

Loka Grapefrukt Lime har en frisk, fräsch och fruktig smak med en liten beska och en tvist av syrlig lime. God törstsläckare men även god att dricka till maten.

Färska kryddor på tub från Santa Maria har jag tipsat om tidigare och jag har fortsatt att köpa dem då det är superenkelt att bara klicka i en klick i maten. Man slipper pressa och hacka och den håller sig fräsch i kylen i 4 veckor.

Plackers har kommit med nya tandstickor som är skonsamma och effektiva. Tandläkarna rekommenderar att man gör rent mellan tänderna varje dag och gärna direkt efter måltiden så dessa är perfekt att ha med sig i fickan. Finns att köpa på Apoteket. Flux är en fluorsköljvätska för vuxna och barn över 12 år som ger starka tänder och motverkar hål. Finns även för barn under 12 år och kan köpas på Apotek eller i din matbutik.

SerumMasq+ ansiktsmasker ger en vårdande ritual för alla behov. Lägg bara masken över ansiktet, luta dig tillbaka och njut av din egentid. Masken är fulladdad av aktivt serum och perfekt för våra nordiska hudtyper. Jag kände verkligen att huden fick en energikick av denna, så skönt!

Sniph är en prenumerationstjänst för dig som gillar parfymer. Doftexperterna på Sniph hjälper dig att ta fram ett urval som passar dig och de skickar en mindre parfymflaska till dig varje månad. Finns både för kvinnor och män.

Mjälloms Järnrike är ett slags blodbröd som innehåller hemjärn vilket är lättupptagligt för kroppen. Ett gott och nyttigt bröd som du äter som en vanlig smörgås.

 Nu ser vi fram emot nästa box, lika överraskande och spännande varje gång!

Kram Annelie