Livet med en musiker…..

Jaha, tur att jag är van annars skulle jag bli tokig 😉 Jocke ringde precis från studion och berättade att han måste sitta lite till…. typ två timmar till…. jaha, så var det med vårt fredagsmys…. imorgon jobbar han också hela dagen då han har en spelning med Patrik Isaksson, Sonja Aldén och Uno Svenningsson i Oxelösund. Det är ett evenemang som heter Visor vid vattnet så om ni bor i närheten så kan det kanske vara mysigt att ta med picknickfilten och åka dit!

Men efter denna spelning är han faktiskt ledig i hela 4 dagar! Men jag ska inte ropa hej än eftersom det mycket väl kan komma att ändras för så är det att leva med en musiker!

Så ikväll får jag ha fredagsmys själv och som tur var har jag nyheter Rye Snacks från Finn Crisp att mumsa på!

Någon som smakat dem? Rye Snacks lanserades förra året och blev snabbt en succé. Nyheter är smakerna  Råg/Surdeg och Tomat/Rosmarin och är goda att äta som de är men även att dippa dem i en god dipp!

Om du vill göra en god och enkel dipp som passar utmärkt till Finn Crisp så kan du bara blanda kesella, finriven parmesanost, hackad gräslök och sen krydda med salt och peppar. Jätte gott och nyttigt!

Kram Annelie