Lilla Bloggdagen – Tema Foto

Swish sa det så var dagen som varit i fokus väldigt länge förbi! Jag pratar om mitt och Marlenes bloggevent, Lilla bloggdagen som gick av stapeln i söndags.

Sen några månader tillbaka har vi planerat, fixat och raggat sponsorer till detta event och det har varit väldigt kul men rätt mycket jobb vet alla som någon gång fixat ett event. Dagens tema var FOTO då det är ett väldigt aktuellt tema för oss bloggare eftersom vi ständigt fotar till vår blogg och instagram.

Marlene och jag är super nöjda med dagen och vad vi hört hittills så verkar alla bloggare också vara nöjda! Nu hade vi sån tur att vi kunde vara på ett underbart ställe, Sundby Gård, som kunde ge oss den bästa atmosfären, omgivningar, personal, service och underbar mat och fika! Vi lyckades även få dit en jätte duktig fotolärare, Thorleif Robertsson, som gjorde allt i sin makt att försöka lära oss om ISO, ljusmätning, bländare och allt vad det nu heter 😉 Även om jag vet att många tyckte det var krångligt så tror jag ändå att de gick hem inspirerade och nöjda.

Nackdelen med att vara ”arrangör” av ett sånt här event är att jag inte riktigt kunde fokusera på själva kursen till 100% vilket jag verkligen hade behövt då jag skulle vilja lära mig att fotografera bättre! Men vi fick ett fint kompendium med oss hem där fotoläraren Tolla sammanfattat allt på ett bra sätt så jag får sätta mig och gå igenom det, plus att jag faktiskt måste erkänna att jag aldrig läst manualen till min kamera så det känns som steg 1 för mig just nu!

Här kommer några bilder på den fantastiska maten:

I nästa inlägg kommer bilder och redovisning av de TRE (!) fantastiska goodiebags som vi lyckades skramla ihop till alla bloggare! Där ska jag även försöka samla ihop alla sponsorer men det får bli imorgon!
God natt!

Kram Annelie