Lekmer finns nu som fysisk butik!

I torsdags var vi inbjuden till Lekmers VIP-invigning av deras första fysiska butik, de har ju en väldigt populär web-shop men nu även som sagt en butik där man kan gå runt och klämma och känna på alla leksaker innan man handlar.

När vi kom dit så var det värsta festen och barnen hade så kul! Det delades ut ballonger och en DJ var på plats och spelade musik. Det bjöds på mat, frukt, cupcakes, saft och bubbel.

Det var verkligen som att komma till leksakshimlen och då vi upptäckte outlet hyllorna och jag sa till barnen att de fick välja ut några leksaker var så blev de så glada så de studsade fram 🙂 Tänk om man kunde säga så oftare? De kom springande med Legobyggsatser som i vanliga fall skulle ha kostat från 799 kr och uppåt och nu endast kostade 100 kr och det endast för att kartongerna var lite trasiga! Galet! Jag handlade grejer som jag i vanliga fall skulle ha kostat många många tusen kronor som jag nu bara betalade 800 kr för!!!

I lördags hade de sin ”riktiga” invigning
så jag kan verkligen tipsa alla att åka dit för det är en super fin
affär med bra priser! Det finns även en stor och fin lekhörna för barn att leka i medan föräldrarna shoppar, där kan man köra med tåg, spela spel och leka med lite leksaker

Tack Lekmer för en fantastisk fest och tack för en lika fantastisk och generös goodiebag! Barnen pratar fortfarande om kvällen och tjatar om att få åka till affären igen!
Måste även få dela med mig av ett filmklipp på Smilla från kvällen, hon gick fram till kvällens DJ och önskade sin favoritlåt med Ace Wilder och när DJ sträckte över en mikrofon så tvekade hon inte att sjunga 🙂 Duktiga, modiga tjej!!!
Kram Annelie