Lakritsprovningen fortsätter….

Jag säger bara en sak, gillar ni lakrits så är det nästan ett måste att gå på Lakritsfestivalen till helgen!

Först ut i dagens djupdykning i goodiebagen var Lakritsgubbar från Marsipanskolan. Jag personligen gillar inte marsipan så Jocke fick dem serverade till frukost innan han stack iväg till studion 😉 Han sa att de var goda och gav dem bra betyg!

Däremot älskar jag kombinationen lakrits/choklad och Anthon Bergs mörka fairtrade chokladkaka med lakrits & salmiak höll jag på att proppa i mig hela kakan! Så gott! Det som är kvar ska jag gömma undan så inte Jocke eller barnen snor den ikväll när jag är på jobbet 🙂 I följebrevet frågade de om jag skulle vilja se någon annan Anthon Berg produkt med lakritssmak och mitt svar är självklart JA. Fast de produkter med marsipan kan jag inte uttala mig om…..

Tom´s pingvinstänger med smakerna, sötlakrits, häxvrål, salta hallon och mintstång är också jätte goda, jag vet inte varför jag förknippar stänger med ”barngodis” och aldrig köper dem till mig själv…. Eller är det kanske pingvinen som får mig att tro att det är riktat till barn? Nu har jag i varje fall blivit påmind om dem och kommer garanterat köpa dem i fortsättningen 🙂 Skulle gärna se en citronstång i framtiden då jag gillar det lite sura, friska tillsammans med lakrits.

Sen högg jag in på Van Slooten, de hade skickat med tre påsar! Salt trucks – Extreme Salty Liquorice, Rally Drivers – Sweet & salmiak Liquorice och Fire trucks – Extreme Hot Pepper Liquorice. Alla mina röster går till Rally Drivers! Extra plus för de roliga namnen!

Malaco känner man ju till! De har kommit med en nyhet som heter Viva Lakrits, Ädelstenar som är seg saltlakrits med krispigt skal. Helt ok!

Ja mamma, nu räcker det för en stund 😉 Fortsätter ikväll 🙂

Kram Annelie