Kvalitetstid med familjen & Mellofinal

Tredje dagen med huvudvärk, jag vet inte varför denna jobbiga huvudvärk inte vill försvinna. Huvudvärkstabletter hjälper inte, inte heller att sova då jag vaknar upp på natten av huvudvärken. Jag har nu legat på spikmattan ett bra tag, hinkat i mig vatten, druckit kaffe men den vill inte ge vika så det är bara att härda ut och hoppas att den försvinner snart. Jag har precis beställt biobiljetter till ikväll,  jag skulle ha jobbat men min inredningsvisning blev inställd så istället blir det en familjekväll och när jag kollade vad barnen ville göra så valde de bio så ikväll ska vi se filmen Coco som vi har hört så bra om. Sen imorgon är det finalen av melodifestivalen, barnen fick träffa alla finalisterna i förrgår och tog massa bilder med dem och fick autografer, vi vet inte riktigt vem vi hejar på mest, vi känner personligen flera stycken i startfältet och hejar ju på dem för de är vänner men samtidigt så kanske de inte har de starkaste låtarna… Jag läste att Benjamin Ingrosso är en tippad favorit hos svenska folket i varje fall och att Felix är en stark tvåa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg för att hämta barnen från skolan och sen tar vi en välförtjänt helg!
Kram

Kram Annelie