Kräksjukan was in da house!

Urk, vilken natt vi har haft. I fredagsnatt kräktes ju Max, igår eftermiddag började jag kräkas och inatt har både Jocke och Smilla också åkt dit. Vi har mått jätte dåligt och så jobbigt när både jag och Jocke är däckade och samtidigt måste ta hand om Smilla, ständigt byta sängkläder och ”hjälpa” henne. Det är även jobbigt för Max som är frisk att vi sjuklingar ligger utslagna så nu försöker jag sitta uppe med honom ett tag. Max får också vara hemma från dagis idag eftersom ingen orkar följa honom dit. Men jag känner mig bättre, jag har slutat att kräkas utan har nu ”bara” ont i magen och är matt.

Har lite ångest över gårdagen när man börjar fundera på hur många vi smittat innan vi visste att vi var sjuka. Alla i kyrkan, på simskolan och sen på Living and Room visningen….. hoppas att de klarar sig.

Smilla tyckte att det var jätte rolig i kyrkan och de fick sjunga, spela instrument och äta korv med bröd. De fick även en barnbibel att ta hem.

Det enda positiva med magsjuka är att magen ”försvinner”, det var länge sen min mage var så här platt 😉 Men nu ska jag ändå försöka att äta lite frukost.

Kram Annelie